Är du intresserad av framtida teknik? Vill du vara en del av ett team som ständigt strävar efter att ta våra redan världsledande kunder till nya höjder? Om svaret är ja, då är detta jobb för dig!

Din roll

Som kundtjänstingenjör är din huvudsakliga uppgift att undersöka material som Uddeholms kunder har problem med eller frågor om. Detta leder sedan till rekommendationer om hur materialet ska behandlas i kundens processer, eller om ett annat materialval eller behandlingsform hade varit mer lämpligt. Din roll är därmed mycket betydelsefull i en ofta viktig fas, där snabba och kunniga svar kan ha stor betydelse för vår affärsrelation med den berörda kunden.

Som en del av marknadsavdelningen kommer du jobba med ständiga förbättringar och du följer kundernas behov och trender, samtidigt som du får en god insyn och samarbetar med forsknings- och utvecklingsavdelningen. Detta ger dig möjlighet att ligga i teknisk framkant och bygga upp kompetens som kommer användas i exempelvis säljstödjande insatser.

Placeringsorten är Hagfors, och resor i tjänsten kommer förekomma.

Din profil

Vi söker dig som gillar att lösa tekniska problem och trivs med att ha mycket kontakt med andra människor. Din utåtriktade personlighet, engagemang och nyfikenhet gör att du snabbt bygger upp goda relationer med nya kontakter och finner tillfredsställelse i att hjälpa och stödja andra. Du är även noggrann och kvalitetsmedveten, även när arbetet sker i högt tempo. Som grundkrav har du en akademisk examen inom teknik och materialkunskap. Vi stöttar dig och ger dig rätt verktyg för att lyckas.

Låter detta intressant? Skynda dig då in med en ansökan!

Mer information och ansökan

För mer information eller frågor om tjänsten kontaktar du Anders Sahlén: Anders.sahlen@uddeholm.com, tel: 0563-17261

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Sista datum för ansökan är 10 juni men urval sker löpande så sök gärna så snart du har möjlighet.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enl överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hagfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/20
Publicerat 2023-04-25
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb