Till Underhåll i Värmebehandlingen söker vi nu en samordnare som vill jobba aktivt för att nå vårt fastställda mål, en störningsfri produktion och bidra till implementeringen av vårt produktionssystem. Underhåll Värmebehandlingen består av tre medarbetare som arbetar med förebyggande, samt avhjälpande underhåll.

Dina uppgifter

I din roll som samordnare för Mekaniskt underhåll är ditt huvudsakliga ansvar att planera och utföra underhållsarbete i Värmebehandlingen. I ditt dagliga arbete är du ett viktigt föredöme gällande säkerhetsarbete. Tillsammans med vår produktion planerar du för stoppdagar samt övriga reparationer och ombyggnationer. Du beställer reservdelar och tjänster, och du ser till att utrustningen håller överenskommet teknisk tillgänglighet. Du arbetar också med att utveckla förebyggande underhåll samt dess dokumentation. I din roll som samordnare är du också delaktig i implementeringen av Uddeholms produktionssystem (UPS) där din uppgift är att motivera och engagera medarbetar i avdelningens förbättringsarbete.

Arbetsorten är Hagfors och arbetet är förlagt till dagtid.

Din profil

För att klara av rollen på ett bra sätt behöver du ha en gedigen erfarenhet av mekaniskt underhåll samt kompetens inom områdena hydraulik, pneumatik och transmission. Du har med fördel kunskaper om LNG-ugn och el-ugn, samt du har kunskaper i SAP. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av LEAN och förändringsarbete.

Du är som person en flexibel problemlösare som arbetar strukturerat och systematiskt, med en vilja att utveckla och utvecklas i de olika områdena du är verksam i. Du ska ha förståelse för hur underhållsarbetet fungerar på Uddeholm och ser vinningen av ett bra planerat underhåll. Du ser möjligheterna i dom mekaniska utmaningarna som finns i Värmebehandlingen. Du ska våga ta egna beslut men det är också viktigt att du samarbetar bra med dina kollegor och andra samarbetspartners som är inblandade i arbetet. Det är viktigt att du trivs med att jobba i en tung industri, vilket innebär att jobbet ibland kan vara fysiskt krävande.

Mer information och ansökan

Vid frågor kontaktar du Torbjörn Simonsson på tel 0563-173 38, alternativt torbjorn.simonsson@uddeholm.com.

Ansökan görs via länk nedan, vi tar inte emot ansökningar via email.

Sista ansökningsdag är den 2023-05-28, men urval görs löpande så sök gärna så snart du har möjlighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hagfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/22
Publicerat 2023-05-04
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Terug naar vacatures