Vi söker nu två instrumenttekniker till Instrument och Automation som vill bidra i arbetet med att nå vårt mål en störningsfri produktion.

Du som Instrumenttekniker på Uddeholm tillhör Instrument och Automationsavdelningen och har tillsammans med dina kollegor ett stort ansvar i arbetet mot en störningsfri produktion. Förutom samarbete med elektrikerna på avdelningen förekommer även arbete tillsammans med övriga underhållsgrupper, beroende på uppdragets storlek och karaktär.

 

Dina uppgifter

I din roll som instrumenttekniker kommer du att felsöka på både gamla och nya reglerutrustningar till våra ugnar. Du kommer också genomföra kalibrering och kontroll av termoelement och regulatorer. Kontrollera temperaturjämnhetsmätningar i ugnar och gasvarningsutrustningar. I dina arbetsuppgifter ingår det också att hjälpa till vid felsökning av instrument till vårt Lab. Du förväntas även ansvara för förebyggande underhåll (FU) inom instrumentavdelningen.

Arbetet är förlagt på dagtid.

 

Din profil

Vi söker dig som trivs med att ta stort ansvar och gillar att både arbeta självständigt och i samarbete med andra. Du har en gymnasieexamen som elektriker eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom styr & regler och erfarenhet av underhållsarbete. För att lyckas i rollen är det viktigt att kunna läsa och förstå PLC program inom något av följande system: Siemens Step7, Siemens TIA Portal eller Mitsubishi system. Du ska även kunna läsa och förstå reglerkretsars uppbyggnad.

 

Mer information och ansökan

För mer information kontaktar du Lennart Carlsten på 0563-17975 eller via mail lennart.carlsten@uddeholm.com. Sista ansökningsdag är 2023-05-28 men urval sker löpande så sök gärna så snart som möjligt. Vi tar inte emot några ansökningar via mail med hänsyn till GDPR.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hagfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/24
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Terug naar vacatures