Är du en kommunikativ ledare som har förmåga att entusiasmera och motivera dina medarbetare? Drivs du av förändrings- och förbättringsarbete? Då kan det här vara en tjänst för dig! Vår nuvarande chef går vidare mot andra arbetsuppgifter i organisationen och därför söker vi en ny enhetschef för avdelningen Automation och Instrument.

 

Din uppgift

Du en nyckelperson som ansvarar för produktionsutrustningens skick, säkerhet och ekonomi. Ditt arbete påverkar både den dagliga driften och de långsiktiga målen för verksamheten. Med dina arbetsinsatser kommer du också att påverka företagets prestation och utveckling. Vi använder oss av SAP som ordersystem.

I din roll som enhetschef för Automation och Instrument har du ett personalansvar för 11 medarbetare vars kompetens, trivsel och engagemang du ständigt ska utveckla genom strategiskt arbete på både kort och lång sikt. Samt att leda, implementera och utveckla enhetens arbetssätt utifrån ett lean perspektiv (UPS).

Du rapporterar direkt till närmaste avdelningschef och kommer att ingå i ledningsgruppen för El. Du har även ett budget- och personalansvar för dina medarbetare.

 

Din profil

För att lyckas i din roll ska du ha tidigare ledarerfarenhet och haft ett arbetsmiljöansvar eftersom säkerheten är nummer ett för oss. Som ledare har du en förmåga att inspirera och motivera och ditt team. Du är initiativtagande och är självgående i dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter en god samarbets- och kommunikationsförmåga samt att du är kreativ och innovativ i problemlösning och beslutsfattande. Tidigare erfarenheter av förändringsarbete och lean ser vi som mycket värdefullt.

Det är meriterande om du har kunskap inom PLC-programmering och SCADA-system, Siemens-programmeringsverktyg samt SAP. Förståelse för ISO 9001 och kvalitetskrav på temperaturmätning. Du ska tycka om administrativt arbete och ha god datavana och kunskap av Officepaketet och en förmåga att lära dig andra relevanta dataprogram.

Du kommer att ha interna och externa kontakter därför behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vi erbjuder

- En nyckelroll inom en ledande organisation.

- Möjligheter till personlig och professionell utveckling.

- En arbetsmiljö som värdesätter säkerhet, trivsel och engagemang.

 

Information och ansökan

Vid frågor angående tjänsten ber vi dig att kontakta Ola Karlsson på 0563-17885 eller maila ola.karlsson@uddeholm.com. Sista ansökningsdag är 2023-10-15, men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så sök så snart som möjligt. Skicka in din ansökan via länken nedan (vi tar inte emot ansökningar på mail).Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hagfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/39
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb