Vi söker efter dig som trivs med att engagera och motivera din personal för att tillsammans med dem nå våra mål inom leveranssäkerhet och ledtid mot våra kunder.

Terminalen ansvarar för packning och lastning av utleveranser på bil och container. Vi lägger stor vikt vid att ha kunden i fokus.

 

Din roll

I din roll som enhetschef ansvarar du för den dagliga driften med avseende på säkerhet, kvalitet, leveranssäkerhet/ ledtid, produktivitet, kompetens, ekonomi och arbetssätt. Du har budget- och personalansvar för enheten. På din avdelning arbetar cirka 20 medarbetare. Du ansvarar också för utveckling av enheten på både kort och lång sikt i form av strategiskt arbete och omsätta företagets strategi till din enhet. Som enhetschef kommer du involveras i olika projekt och investeringar.

Företaget är direkt avhängt hur ditt ansvarsområde fungerar och du måste därför säkerställa att verksamheten styrs, utvecklas och följs upp på ett professionellt sätt, så att målen för enheten uppnås. I ditt ansvarsområde ligger också att tillse att informationsflödet till underställd personal och övriga medarbetare fungerar på genom ett tydligt ledarskap och kommunikationsförmåga. Samt att leda, implementera och utveckla enhetens arbetssätt utifrån ett lean perspektiv (UPS).

I din roll som enhetschef ingår du i ledningsgruppen Lager och Terminal. Du rapporterar till Avdelningschef Lager och Terminal.

 

Din profil

För att lyckas i din roll är det bra om du haft tidigare ledarerfarenhet och haft ett arbetsmiljöansvar eftersom säkerheten är nummer ett för oss. Du har en förmåga att motivera och inspirera ditt team i sitt arbete. Vi värdesätter en god samarbets- och kommunikationsförmåga samt att du är kreativ och innovativ i problemlösning och beslutsfattande

Du ska tycka om administrativt arbete och ha god datavana och kunskap av Officepaketet och en förmåga att lära dig andra relevanta dataprogram. I urvalet kommer även vana i SAP samt ordning och reda i ditt sätt att arbeta vara något vi eftersöker. Tidigare erfarenheter av förändringsarbete och lean ser vi som mycket värdefullt.

Du kommer att ha interna och externa kontakter därför behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Mer information och ansökan

Vid frågor angående tjänsten ber vi dig att kontakta Pär Gustafsson på 0563-17655 eller maila par.gustafsson@uddeholm.com. Sista ansökningsdag är 2023-10-15, men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så sök så snart som möjligt. Skicka in din ansökan via länken nedan (vi tar inte emot ansökningar på mail).

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hagfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/40
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb