Vår nuvarande chef går vidare mot andra arbetsuppgifter i organisationen och därför söker vi en ny chef för avdelningen Produktionsnära Underhåll Stålverk och Götverk. På Underhåll jobbar vi för kontinuerligt arbeta in kvalité och ta bort slöseri genom förebyggande underhåll, i form av exempel planerade stopp och ronderingar. Ett arbetssätt som går i linje med Uddeholms Produktions System (UPS).

Din uppgift

Du som chef ansvarar för den dagliga driften med fokus på bland annat säkerhet, underhållsplanering, andel planerade/oplanerade stopp och ekonomi. I arbetet ingår det att aktivt jobba för vårt mål – en störningsfri produktion. Vi använder oss av SAP som underhållssystem. I din roll ingår det också att säkerställa att dina medarbetare utvecklas genom strategiskt arbete på både kort och lång sikt. Samt att leda, implementera och utveckla enhetens arbetssätt utifrån ett lean perspektiv (UPS).

I din roll kommer du ingå i Ledningsgruppen för Underhåll och du rapporterar till avdelningschefen för Underhåll. Du har även ett budget- och personalansvar för dina medarbetare.

Din profil

Ditt ledarskap ska präglas av god kommunikativ förmåga och skapa entusiasm för att dina medarbetare ska nå sina mål. Du har ett arbetssätt som präglas av ordning och reda samt är van att arbeta med dokumentation. Det är meriterande att ha chefserfarenhet, men inget krav. Din ledarerfarenhet kan du därför ha fått som skiftledare, samordnare, projektledare eller i andra sammanhang där du har haft ett ledare ansvar.

Det är också meriterande att ha erfarenhet från underhållsarbete inom industri. Tidigare erfarenheter av förändringsarbete och lean ser vi som mycket värdefullt.

Information och ansökan

Vid frågor angående tjänsten ber vi dig att kontakta Andreas Albinsson på 0563-17254 eller maila andreas.albinsson@uddeholm.com. Sista ansökningsdag är 2023-04-16, men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så sök så snart som möjligt. Skicka in din ansökan via länken nedan (vi tar inte emot ansökningar på mail).

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hagfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/8
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb