Fabriksledning, Metallurgi, Analyslabb

Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till att vårt stål fortsätter utvecklas och att kvaliteten blir ännu bättre!

Analyslabb är den del av Uddeholm där vi genom vårt arbete säkerställer att det stål vi levererar ut från vår produktion håller hösta klass och har precis de egenskaper våra kunder efterfrågar. Genom noggrann analys och administration är vi en kvalitetssäkrande funktion som utgör ett viktigt arbete för företagets framgång. I nuläget är vi ett tiotal medarbetare som jobbar tillsammans.

Din roll

I ditt dagliga arbete arbetar du i huvudsak med provberedning och analysering av prover. Att provbereda innebär att du kommer kapa, slipa, borra och fräsa. Du arbetar med förbränningsanalys, optisk emissionsspektrometri och röntgenflorecensspektrometri. Om dessa begrepp är nya för dig så kommer du att lära dig mycket och bli en fena på detta på sikt!

Att arbeta med strukturerad administration och arkivering av både prover och analysresultat enligt våra satta rutiner är en viktig del av arbete för att nå ett gott resultat.

Andra uppgifter som förekommer är underhåll av olika slag. Detta kan till exempel vara underhåll av förråd med utrustning och reservdelar, förbrukningsartiklar och medel för analyslabbet.

På avdelningen arbetar vi idag i 3-skift.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann och som har både lätt för, och trivs med, att jobba strukturerat och med ett högt tempo. Att följa tydliga instruktioner passar dig och du hugger gärna tag i andra uppgifter som är viktiga för avdelningen då det uppstår varierande tempo i produktionstakt. Du har god datorvana och om du tidigare har erfarenhet av produktionsprocesser är det meriterande. Har du en Teknisk operatörsutbildning ser vi det som positivt men framförallt ska du ha ett intresse för denna typ av arbete och vilja vara en del av ett viktigt arbete i företaget!

Mer information och anmälan

Vid frågor om tjänsten kontaktar du Ghasem Vafadar på nummer 0563-17722 eller via ghasem.vafadar@uddeholm.com                                       

Sista ansökningsdag är den 9/7 men urval sker löpande så sök gärna så snart du har möjlighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hagfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/16
Publicerat 2020-06-17
Sista ansökningsdag 2020-07-09

Inapoi la locuri de munca vacante