Vi söker nu en driven underhållsmekaniker till enheten Media som tillhör Mek Centralt. Här arbetar vi med att förebygga stopp och att genom kontinuerlig service och felsökningar sträva mot en störningsfri produktion.

 

Din uppgift

I rollen som underhållsmekaniker är ditt huvudsakliga ansvar att tillsammans med samordnare planera och utföra arbeten på verksområdet. Arbetsuppgifterna består av nymontage och reparationsarbeten samt förebyggande underhåll och fortlöpande tillsyn av bland annat undercentraler, fläktar, filter, värme- och ventilationssystem. Tillsammans med samordnare planerar och beställer du material till kommande underhållsarbete. I rollen ingår administration och dokumentation av förebyggande underhåll.

För att kunna utveckla oss och ständigt förbättra vårt sätt att utföra våra arbetsuppgifter kommer du att vara aktiv i Uddeholms utvecklingsarbete.

Arbetet är förlagt på dagtid i vår produktionsanläggning i Hagfors.

 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av drift- & underhållsarbete. Det är meriterande om du tidigare har jobbat inom värme, ventilation eller kyla. Du har en administrativ förmåga och som person är du flexibel och drivs av att arbeta med olika typer av arbetsuppgifter.

Din kreativitet får vi båda nytta av genom att du hittar nya och bättre arbetssätt som hjälper oss att effektivisera vårt arbete.

 

Mer information och ansökan

Vid frågor angående tjänsten ber vi dig kontakta Pär Hammar på telefon 0563-17901 eller via mail paer.hammar@uddeholm.com. Sista ansökningsdag är 2023-03-19, men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så sök så snart som möjligt. Skicka in din ansökan via länken nedan (vi tar inte emot ansökningar på mail).

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hagfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb