Är du en utbildad elektriker som tycker om att arbeta förebyggande och med förbättringsarbete inom el, instrument och automation? Sök då till vår avdelning El Produktionsnära som är en del av Underhåll. Till El Produktionsnära söker vi nu två Industrielektriker.

 

Din uppgift

I din roll som Industrielektriker kommer dina arbetsuppgifter vara varierande eftersom din arbetsinsats behövs runt om i hela verket. Ett av Uddeholms mål är en störningsfri produktion, vilket innebär att du och dina kollegor har ett stort ansvar att kontinuerligt bygga bort felkällor och förebygga stopp. Detta görs genom exempelvis reparationer och installationer av maskiner och automatiska anläggningar.

 

Din profil

Du ska ha en gymnasialutbildning inom el, eller liknande utbildning på Komvux. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som elektriker eller industri men det är inget krav. Vi ser gärna att du är flexibel mellan dina arbetsuppgifter eftersom du kan komma att behöva växla snabbt vid prioriterade situationer. Det är naturligt för dig med problemlösning och kommer gärna med förslag hur det ska lösas på bästa sätt.

 

Mer info och ansökan

Vid frågor angående tjänsten ber vi dig att kontakta Kjell Eriksson på 0563-17148 eller maila kjell.eriksson@uddeholm.com. Sista ansökningsdag är 2023-03-26, men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så sök så snart som möjligt. Skicka in din ansökan via länken nedan (vi tar inte emot ansökningar på mail).

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hagfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb