Vi söker nu en trainee till vår avdelning Dag och Skift Mek. Traineetjänstens upplägg är att du får en upplärning av våra erfarna medarbetare för att få en god möjlighet till en bra start och en vidareutveckling i arbetslivet. Efter traineeprogrammet har du lärt dig de arbetsuppgifter som en skiftmekaniker utför.

 

Dina uppgifter

Vår Traineeanställningar riktar sig till dig som vill skaffa yrkeserfarenhet som skiftmekaniker. Anställningen kombineras med upplärning och utbildning samt att du arbetar som mekaniker i verket. För att du ska utvecklas så mycket som möjligt anpassas anställningens innehåll efter dina önskemål och intressen inom ramen för yrket.

Som skiftmekaniker på Uddeholm har vi ett stort ansvar i arbetet mot en störningsfri produktion. Arbetet innebär att kontinuerligt bygga bort felkällor genom såväl akuta reparationer, som förebyggande underhåll i form av till exempel ronderingar och inspektioner. I arbetet använder vi oss av underhållssystemet SAP.

Anställningstiden för Traineetjänsten är två år och ambitionen är att anställningen övergår i till en tillsvidareanställning efter traineeanställningens slut. Arbetet är förlagt på dagtid.

 

Vem vi söker

Vi söker dig som är en problemlösare och som är nyfiken på att lära nya saker. Du kommer att lyckas i din roll om du är flexibel och tycker att det är kul att snabbt byta mellan arbetsuppgifterna när det dyker upp något oförutsett. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och är bra på att samarbeta. Det är meriterande med kunskaper inom Hydraulik, pneumatik, svetsning, datorvana samt att läsa ritningar.

 

Mer information och ansökan

Sista datum för ansökan är 2023-07-02, men urval sker löpande under ansökningstiden, så sök gärna så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten ber vi dig kontakta Pär Olsson 0563-17903, Paer.Olsson@uddeholm.com. Vi tar inte emot några ansökningar via mail med hänsyn till GDPR.

 Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hagfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/27
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-07-02

Tillbaka till lediga jobb